Medicinski center Ambulatorij združuje zdravnike, zdravnike specialiste, zobozdravnike in zobozdravnike specialiste. Vsi so priznani strokovnjaki z različnih področij medicine, stomatologije, radiologije, ortopedije, otorinolaringologije, dermatologije, nevrologije, kirurgije, travmatologije, ki opravljajo storitve samoplačniško, brez čakalnih vrst.

Pri delu sodelujejo z izkušenimi sodelavci z vseh področij medicine. Skupinsko delo ter strokovna povezava zdravnikov in zobozdravnikov na enem mestu omogoča kakovostno, hitro in temeljito obravnavo pacientov.

0

ORL ambulanta otolaringologije

ORL problemi so pogosti so v Sloveniji zelo pogosti in seveda rešljivi. ORL pregled se priporoča pri dolgotrajnih bolečinah v ušesih, slab sluh, šumenje v ušesih, težave z ravnotežjem, neprehoden nos, hripavostRead More...
By : orkbadu | Avg 4, 2022
0

Dostop za invalide

Obveščamo Vas, da je dostop do Medicinskega centra Ambulatorij omogočen invalidom z invalidskimi vozički. Pri vhodu na sredini stavbe se nahaja dvigalo, ki vas bo pripeljalo
By : orkbadu | Maj 22, 2022
0

Zaščitne maske

Nošenje zaščitnih mask v Sloveniji od četrtka 18.4.2022 ni več obvezno, razen v nekaterih izjemah. Med njimi so tudi zdravstvene ustanove kot je naš Medicinski Center Ambulatorij.
By : orkbadu | Apr 27, 2022
invalid zobozdravnik Dostop do klinike in zobnega rentgena je omogočen tudi invalidom. Dvigalo za dostop do prvega nadstropja se nahaja na sredini zgradbe. Za dodatne informacije pokličite 01 280 32 70.